icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin whatsapp

Peter Hazenberg 25 jaar muzikant

Bijna kon de huldiging van jubilaris Peter Hazenberg niet doorgaan. Hij had zich afgemeld voor de jaarvergadering van Bicycle Showband Crescendo uit Opende welke donderdag 25 juni heeft plaatsgevonden in het BaronTheater. Nietsvermoedend zat hij voor zijn werk in het midden van het land. Hoewel er bijna elk jaar jubilarissen zijn, is het voor iedereen altijd weer een verrassing wie dat zijn.

Gelukkig is Peter een trouw lid en zet hij alles op alles om toch bij repetities en optredens aanwezig te zijn. In de pauze sloot hij dus toch aan bij de ledenvergadering. Peter is al meer dan 25 jaar actief in de muziek en daarvoor is hij in het zonnetje gezet.

Met een persoonlijke speech heeft voorzitter Albertha Hoekstra hem verrast. Leuke anekdotes zijn de revue gepasseerd over zijn humor, inzet, muzikaliteit en gezellige aanwezigheid.  

Als 7-jarige is Peter begonnen met slagwerklessen, waarna hij bij Muziekvereniging Woudklank Grootegast is gestart. Verschillende slagwerkinstrumenten heeft hij bespeelt; de snaredrum, xylofoon en marimba. Sinds november 2012 speelt hij bij Crescendo en is hij geswitcht naar het blaasinstrument de sousafoon, want een marimba gaat niet op de fiets.

In het jaarverslag van 2012 schreef Peter; “Een nieuw instrument, een nieuwe vereniging en drie hobby’s in één club samen namelijk muziek, fietsen en reizen. Wat wil je nog meer…” Nu negen jaar later lijkt Peter nog steeds op zijn plek te zitten, het plezier straalt ervan af.

Zijn ouders zijn warm betrokken bij Crescendo. Al jarenlang sponseren Geert en Margreet Hazenberg van Hazenberg Dier & Tuin te Grootegast de vereniging op meerdere manieren. Een fantastisch gebaar!

De vereniging is blij met Peter en hoopt nog heel lang te kunnen genieten van zijn muzikale inzet.

Peter, proficiat met jouw 25-jarig jubileum!

Bestuur, Bicycle Showband Crescendo

Peter Hazenberg 25 jaar lid


Contactgegevens

Bicycle Showband Crescendo
Verbindingsweg 9
9865 TE Opende

Volg ons