icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin whatsapp

Opening Dorpsplein Opende

Het nieuwe Dorpsplein in Opende, aan de Verbindingsweg, wordt woensdag 31 mei officieel geopend. Voor Bicycle Showband Crescendo een wens die in vervulling gaat. Een eigen oefenterrein waar de mogelijkheid is om de shows te oefenen, en men niet meer hoeft uit te wijken naar buurtdorpen, Kornhorn (Storteboom) of Surhuisterveen (De Bruin).

Het terrein krijgt de naam van de vorig jaar overleden burgemeester K.B. Dijkstra, die trouwe supporter was van Bicycle Showband Crescendo. De kleinkinderen van familie Dijkstra zullen de naam van het bord onthullen. Naast burgemeester Van der Tuuk zal de zoon van burgemeester Dijkstra spreken tijdens de opening. Tevens zullen familieleden van de familie Baron uit de Verenigde Staten bij deze onthulling aanwezig zijn en zal het vijfjarig bestaan van het unieke BaronTheater, dat naar deze familie vernoemd is, gevierd worden. Na de onthulling zullen twee shows van het Jeugdkorps Crescendo en Bicycle Showband Crescendo gepresenteerd worden aan het publiek.

U bent allemaal van harte welkom om 19.30 uur op het nieuwe Dorpsplein van Opende, naast de tennisbanen aan de Verbindingsweg. 


Contactgegevens

Bicycle Showband Crescendo
Verbindingsweg 9
9865 TE Opende

Volg ons