icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin whatsapp

In 2022 bestaat de Bicycle Showband Crescendo 100 jaar

In 2022 bestaat de Bicycle Showband Crescendo 100 jaar. In februari 1922 is de Christelijke muziekvereniging ‘’Crescendo’’ in Opende opgericht. In het begin een normale dorpsfanfare met slagwerk en koperblazers. Vanaf 1973 werd er muziek gemaakt op de fiets. Om ons jubileumjaar groots te vieren zullen we jullie op de hoogte houden via de website en onze social-media kanalen.

Ons archief is rijk aan foto’s en krantenartikelen met vele mooie verhalen! Daarom gaan we een extra Facebookpagina (groep) aanmaken waarin archiefbeelden kunnen worden verzameld. Daarom willen wij oud leden/vrienden en jullie als volgers, vragen om zoveel mogelijk deel te nemen aan de Facebookpagina om ons archief aan te vullen met jullie eigen foto's en mooie artikelen etc. te plaatsen. Naast het lanceren van de extra Facebookpagina, zullen er ook meerdere evenementen worden aangemaakt op ons eigen Facebookaccount. https://www.facebook.com/BicycleShowbandCrescendo/

Vrijdag 25 februari 2022 is de start van het reünie jaar qua festiviteiten. We zullen op deze avond twee jubileumconcerten ten gehore brengen, nadere info volgt. 

Oud-leden reünie
Zaterdag 26 februari 2022 zal er een reünie worden georganiseerd voor alle leden en oud-leden. Van de oud leden waar we nog een adres van hebben zullen we een uitnodiging versturen. Er zal ook een Facebook evenement worden aangemaakt waar oud leden aan kunnen geven of zij wel of niet op de reünie dag komen. De officiële aanmelding gaat via een email adres: deze volgt binnenkort snel. 

Op 30 april 2022 zal er een speciale dag plaatsvinden in Opende houdt deze datum sowieso vrij! Wat we al wel kunnen verklappen is dat ons Jeugdkorps Crescendo hun nieuwe show zullen presenteren op het sportveld van V.V. Opende, nadere info volgt. 

4 juni 2022 Fietstocht en concert Fanfare Bereden Wapens
Deze dag zal de succesvolle fietstocht, die het afgelopen jaar ook heeft plaatsgevonden wederom georganiseerd worden. 's Avonds zal de Fanfare Bereden Wapens uit het Brabantse Vught een concert verzorgen. Dit korps, dat zo nu en dan op een internationale taptoe met de doortrappers een show weggeeft, was het voorbeeld voor ‘Crescendo’ om zelf op de fiets te stappen. Het vrolijke concert zal een knipoog zijn richting de jubilerende Bicycle Showband Crescendo. De Fanfare Bereden Wapens zullen deze avond dus niet op de fiets voorbij komen. De avond wordt feestelijke afgesloten met een swingende after party. Daarnaast vinden er nog meerdere activiteiten plaats op deze dag!!

Latere informatie volgt over deze en meerdere activiteiten.

Join our group en ‘Follow Us’...!

Namens de 100 jaar commissie!

100 jaar Bicycle Showband Crescendo


Contactgegevens

Bicycle Showband Crescendo
Verbindingsweg 9
9865 TE Opende

Volg ons