icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin whatsapp

Crescendo presenteert vernieuwde oplegger

Na een lange tijd van voorbereiding is op 13 november jl. de volledig vernieuwde vrachtwagen van Bicycle Showband Crescendo gepresenteerd aan de sponsoren en de muzikanten. Een jaar lang zijn Kornelis Weening en René Jelsma samen met Theo Horneman, van ontwerpstudio Horneman, bezig geweest met het ontwerp. Er is gekozen voor het oplappen van de trailer mede door Jongema Verhuur en R&N Machinebouw uit Drachten gerealiseerd. De trailer is gespoten in de kleur van de vorig jaar aangeschafte truck. Uiteindelijk is het tot het huidige ontwerp gekomen. Een heel fris en vernieuwde uitstraling waar we ontzettend trots op zijn.

Alle sponsoren en muzikanten werden door voorzitter Alex Nieuwland toegesproken: Ik vergelijk Bicycle Showband Crescendo wel eens met een boorplatform, het grootste gedeelte staat boven water, maar het kan daar alleen staan door de pijlers waarop het staat, het grootste gedeelte daarvan bevindt zich onder het water, maar draagt het geheel wel. Op deze pijlers van luisteren, passie, doelstelling, onderscheidend vermogen, jeugd, uitvoering en ontspanning proberen wij te balanceren en dat is wat ons succesvol maakt. Het BaronTheater is hier een voorbeeld van, we werken nu hard aan de realisatie van het Multi Functioneel Dorpsplein.

Ik denk dat Bicycle Showband Crescendo en de sponsoren een aantal pijlers gemeen hebben, zoals passie voor je werk/bedrijf, luisteren naar de signalen in de markt/klanten, onderscheidend vermogen en doelstelling. Als deze balans bereikt is, creëert dat ruimte om ook aan de maatschappelijke zijde van het leven te denken en hoe je daar als bedrijf een invulling aan kan geven. De aanwezige sponsoren hebben gekozen om dat gezamenlijk met ons te doen, omdat ze zien, dat wat we doen, we ook goed doen, en daar willen ze hun naam wel aan verbinden om op deze manier de doelen op zowel zakelijk als ook op maatschappelijk niveau te verwezenlijken.

Ondanks dat het goed gaat met Bicycle Showband Crescendo, hebben we deze sponsoren hard nodig. Immers, wij zijn ook een dure gast die moeten concurreren met korpsen welke geen vrachtwagen met fietsen mee hoeven te nemen voor hun optredens en ons daarom niet uit de markt moeten prijzen. Daarom zijn deze sponsoren voor ons broodnodig om de continuïteit van Bicycle Showband Crescendo te waarborgen. Naast de vrachtwagen biedt onze website natuurlijk ook een podium voor hun bedrijf. Voor dit alles “sponsoren, duizendmaal dank”!

De sponsoren zijn:
Gemeente Grootegast,  IJtsma Livingworld,  Kapsalon Kreatief, Slagerij Jaap v/d Molen, v/d Velde & Hoen Makelaardij, RN Machinebouw, Hazenberg Grootegast, Heibel sites, Jongema Drachten en  Koudasfalt BV Heteren.

Tot slot wil ik nog benadrukken, dat de menselijke factor hierbij erg belangrijk is, want je kunt wel 100 pijlers hebben, zonder de juiste mensen om je heen, kun je nog zo’n mooi beleid hebben, maar raakt het uiteindelijk toch in onbalans. Daarom wil ik nog de volgende personen bedanken voor zijn/haar bijdrage: PromoCrescendo, Marcel Bouma, Geeske Helmholt, onze chauffeurs Andries en Oebele van der Veer, Theo Horneman en natuurlijk de kartrekkers van het project, René Jelsma en Kornelis Weening.


Contactgegevens

Bicycle Showband Crescendo
Verbindingsweg 9
9865 TE Opende

Volg ons