icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin whatsapp

Bicycle Showband Crescendo naar Belfast Tattoo

Aanstaande dinsdag, 29 augustus, zal Bicycle Showband Crescendo afreizen naar Noord-Ierland. Hier zal deel worden genomen aan de vijfde editie van de Belfast Tattoo. Deze taptoe wordt gehouden in “the SSE Arena”. Naast Crescendo zullen er ook bands uit Spanje, Italië, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk deelnemen.

Na het succes op het Wereld Muziek Concours (WMC), is dit het eerste showoptreden dat voor Crescendo op de agenda staat. Voordat de muzikanten in het vliegtuig kunnen stappen moet eerst de succesvolle marsparade, die op het WMC goed was voor 90.13 punten, worden omgebouwd tot een show die op een taptoeveld kan worden gedraaid.

De muzikanten vliegen vanaf Amsterdam naar Belfast. De andere materialen zoals fietsen, instrumenten en uniformen zullen eerder met de vrachtwagen vertrekken, en op de boot naar Noord-Ierland worden vervoerd. Eenmaal aangekomen zullen de muzikanten eerst twee dagen de tijd hebben om samen met de andere korpsen te repeteren.

De laatste drie dagen staan in het teken van het uitvoeren van de shows. Crescendo hoopt als vreemde eend in de bijt vooral op entertainmentwaarde te scoren bij het publiek. Na de shows zullen de leden op zondag 3 september terugkeren naar Opende. Dit zal een nieuw hoofdstuk zijn in de vele mooie reizen die Crescendo in zijn bestaan heeft  mogen meemaken. 

 


Contactgegevens

Bicycle Showband Crescendo
Verbindingsweg 9
9865 TE Opende

Volg ons