icon-phone arrow icon-search mail pinterest google-plus facebook instagram twitter youtube linkedin whatsapp

40-jarige lidmaatschap van Geert Nieuwland

Vrijdagavond 26 februari werden Greet Nieuwland en Kornelis Weening, tijdens de jaarlijkse ledenvergadering, in het zonnetje gezet voor hun tomeloze inzet van de afgelopen jaren. Door voorzitter Alex Nieuwland werd Greet gehuldigd voor haar 40-jarige lidmaatschap als muzikant van Bicycle Showband Crescendo. Ze kreeg een bijbehorende oorkonde en een origineel cadeau uitgereikt, namelijk een ‘muzikale’ spiegel. Niet alleen als muzikant is Greet actief, maar ook heeft ze bestuursfuncties bekleed en is ze tegenwoordig als bestuurslid erg nauw betrokken bij het BaronTheater.

Naast de huldiging van Greet werd Kornelis bedankt voor zijn inzet voor Stichting PromoCrescendo. Kornelis was o.a. de initiator voor de nieuwe website en degene die gezorgd heeft voor de nieuwe bestickering op onze vrachtwagen. We zullen hem vast en zeker nog op andere gebieden, binnen onze vereniging, tegenkomen in de toekomst.

Bij deze willen wij deze twee personen nogmaals bedanken voor hun jarenlange inzet. Deze inzet van leden is de drijvende kracht achter de continue ontwikkeling van onze mooie vereniging!     


Contactgegevens

Bicycle Showband Crescendo
Verbindingsweg 9
9865 TE Opende

Volg ons